Thursday, December 24, 2009

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!

Ευχομαι χρονια πολλα και ότι ποθειτε στη αγκαλια σας να το βρείτε! Ενταξει, για εμας τα κοριτσια δεν μας φτανει μονο να το βρουμε στην  αγκαλια μας αλλα το προτειμουμε και καπου αλλου!!!! Καταλαβαινεται εσεις.

Κάνοντας ανασκόπηση το έτος που φευγει, μπορώ να πω οτι ειχα αρκετα πραγματα που ποθουσα στην αγκαλια μου! Η αγκαλια μου, το κρεβατι μου αλλά και βασικότερα τα μερη του σωματος μου που ποθουν περισσοτοτερο αυτη την ηδονη πηραν και εδωσαν!!! Φετος μπορω να πω οτι εκανα τα παντα, με φιλεναδες, με ζευγαρι, με μονους αντρες, με παρεα αντρων. Έδωσα και πηρα ηδονη. Του χρονου ελπιζω να συνεχισω!! Αναζητω την ηδονη με παρεα αντρων περισσοτερο τωρα γιατι νιωθω περισσοτερο γυναικα, π...α, και βασικα τρελλενομαι για παρτουζες!!! Επισης θα ηθελα να γνωρισω μια γυναικα για να γινει η mistress μου και εγω να γινω η maid της. Να με βοηθησει να γινω πιο θυλυπρεπεις και να με κανει οτι θελει!!!!

Καλες Γιορτες!!
Φιλακια Ευα

Thursday, December 17, 2009

SHOPPING THERAPY!!!

Σήμερα πήγα για αγορές για να ανανεώσω την γκαταρόμπα μου. Έχω βρει τέλεια κινέζικα μαγαζια στην Θεσσαλονίκη, κοντά στα δικαστήρια. Πήγα λοιπον σημερα και αγόρασα αρκετα ρουχαλακια. Εννοειτε πήρα σεξυ στρινκακια, κοκκινες εορταστικες καλτσες και ζαρτιριερες, Επίσης πήρα ένα εφαρμοστο μαυρο φορεματακι, μινι εννοειτε, που διαγράφονται οι καμπύλες μου και φαινονται τα μπουτια μου με στις καλτσες και τις ζαρτιριερες. Πήρα επισης δικτυωτα γαντακια και ενα τελειο ζευγαρι μποτες, ψηλοτακουνες εννοειτε!!!! Αναμενω τωρα να τα φορεσω ολα αυτα και να συναντηθω με κανενα φιλο οι και φιλους για να με απολαυσουν!!! Πιοοι θα ειναι οι τυχεροι????

Thursday, December 3, 2009

Μεγαλωνει............!!!!! Τέλεια είναι

Μετά απο το προηγούμενο post για τo πως μεγαλώνω το στήθος μου, βρήκα μια καινούργια μέθοδο για να μεγαλώσουν σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Μια φίλη μου έδωσε πληροφορίες  και εγώ έψαξα στο ιντερνετ και βρήκα  όλες τισ αναγκαίες πληροφορίες που έπερεπε να ξέρω. ξεκίνησα εδώ και 2 εβδομάδες να παίρνω ένα χάπι καθημερινά και να βάζω ένα αυτοκόλλητο στον ποπο μου για 3-4 ημέρες. Νιώθω πράγματι υπέροχα γιατι άρχισαν τα στηθάκια μου να είναι πιο πεταχτά, οι ρώγες μου πιο εθαισθητές και γενικά νιώθω πιο θυλυπρεπείς απο πρίν. Ο νους μου είναι συνέχεια στο σεξ και στους άντρες και πόσο πολύ θέλω να δείξω τα καινούργια μου στήθη στους εραστές μου. Συνέχεια τα χαιδεύω και νιώθω ένα ρίγος να με διαπερνά.