Wednesday, January 27, 2010

SEXY MP3'S

Φιλενάδες έχω βρει τα παρακάτω MP3's για sissies σαν και εμας απο Mistress!!! Enjoy them!!!

www.divshare.com/download/10297960-b15
www.divshare.com/download/10297962-789
www.divshare.com/download/10297963-de0
www.divshare.com/download/10297965-cc8

Monday, January 25, 2010

I feel very feminine!!!!!!

Ειναι υπεροχο να εισαι γυναικα!!! Αυτο εμπεδωνω καθημερινα και τρελλενομαι απο χαρα και ηδονη που αποφασισα να γινω  τραβεστι!!!
Υπαρχει καλυτερο απο το να φορας στρνκακια, καλτσες, καλτσων, μινι, μποτες να βαφεσαι σεξυ εωσ προστυχα, να περιποιησαι το κορμι σου με κρεμες και αποτριχωσεις?? Δεν υπαρχει, και φυσικα το καλυτερο ειναι να εχεις αντρες να σε σκεφτονται!!! Καθημερινα γνωριζω αντρες που αναζητουν κοριτσια σαν και εμενα για τγνωριμια με απότερο σκοπο το  σεξ!!! Εμεna μου αρεσει πολυ να γνωριζω συνεχως αντρεσ ς και ιδιαιτερα ωριμους παντρεμενους!!! Και υπαρχουν παρα πολυ που θελουν να με γνωρισουν και φυσικα να με κανουν δικια τους. Ξερετε γιατι εχω επιτυχιες με παντρεμενουσ; Επειδη εμεις οι τραβεστι κανουμε πραγματα που δεν κανουν οι γυναικες τουσ στο σπιτι!!! Πρωτον εγω κανω ερωτα παντα ντυμενη με σεξυ εσωρουχα, ζαρτιερες μποτες και βαφοαμι σεξυ εως προστυχα!!! Τρελλενομαι να παιρνω πιπα και φυσικα καταπινω ολα τα χυσια που οι περισσοτερες γυναικες σιχαινονται!! Κακωσ κοριτσια και δεν αφηνετε τους αντρεσ σας να σασ χυνουν στο στομα, τα χυσια ειναι πρωτεινες που κανουν καλο στην υγεια!!! Και τελευταιο και κυριοτερο η πρωκτικη σεξουαλικη πραξη που κανουμε εμεις ειναι η πλεον σεξυ και προστυχη που υπαρχει. Πολλες γυναικες φοβουνται να το κανουν, κοριτσια τολμηστε το γιατι δεν ξερετε τι χανετε!!!!!
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......

Tuesday, January 19, 2010

I feel very sexy!!!!

Αυτό τον καιρό ειμαι πολυ καυλωμενη. Συνεχεια εχω το μυαλο μου στους αντρες και στις ψωλες. Καθημερινα φοραω ζαρτιερες και στρινκακι κατω απο τα ρουχα μου.  Ισως  γιατι ξεκινησα να παιρνω γυναικειες ορμονεσ για να μεγαλωσω το στηθος μου και να γινω πιο θυλυπρεπεις.. Ετσι και αλλιως με τρελλεναι το οτι ειμαι τραβεστί και γουσταρω να κανω παρεα σε αντρες. Εχω παρα πολλες εμπειριες με αντρες , και εννοειτε μονο παθητικα. Έχω αρκετες επιτυχιες με αντρες και συνεχιζω να εχω. Αυτη την χρονικη περιοδο αναζητω αντρες για παρτουζα!!! Με εχουν ξαναπαρει παρτουζα και το απολαυσα παρα πολυ. Τι καλυτερο να εχω 2-3 ψωλες να απολαμβανω. Μια φαντασιωση μου ειναι να με παρτουζαρουν 2 μαυροι. Πολλες φορες βλεπω στο δρομο μαυρους να πουλανε cd και αλλα πραγματα και νιωθω πολλες φορεσ την αναγκη να τουσ δωσω ενα χαρτακι με το τηλεφωνο μου και να τους εξηγω τι θελω. Νομιζω οτι καποια στιγμη πολυ συντομα θα το τολμησω και  θα απολαυσω μια ή δυο μαυρα φιδια!!!! 

Thursday, January 14, 2010

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ευχομαι σε όλους καλή χρονιά και ευτυχες το 2010. Ελπιζω να βρειτε αυτο που ψαχνετε και να πετυχετε σε οτι επιθυμειτε!!!
Εγω φέτος έχω βαλει στοχο να μεγαλωσω τα βυζακια μου και να γινουν πιο σεξυ και πεταχτα για να πηγαινουν υπεροχα με το σεξυ και θυλυπρεπη κορμι μου!!!
Επίσης εχω καποιεσ φαντασιωσεις που θελω παρα πολυ να πραγματοποιησω. Πιστευω οτι φετοσ θα τα καταφερω!!!

Θα σας ενημερωνω για το που ειμαι και τι κανω!!!
Φιλακια Ευα